Mood

marți, 17 martie 2009

Pitzipuooooo@nsheeeeee, tuuuuh!

Astazi, am observat 3 fete incaltate cu aceesi bascheti de bazar (cand ninge), 2 fete in tricouri la fel si 5 fete care si-au facut parul la fel.
Nu stiu ce-i in neregula cu mistoul meu liceu, unde candva, cand eram copii mici, ne uitam la copiii mai mari (de liceu) cu o admiratie profunda. Stiam ca o sa devina cineva, ca au ambitie si ne duc faima prin lume.
Astazi, copiii mari sunt vai-de-mama-lor-paraschivo, nu invata, se imbraca la fel, se imbraca prost, asculta aceesi melodie 2 luni la rand (Pussycat Dolls- I hate this part).
Ne plictisiiiti! Aruncati-va in Tobol, dragele mele! (pun pariu ca habar n-aveti unde-i)
Trista naivitate, vorba lui Dragos.

4 comentarii:

eli spunea...

asa. mi-am facut curaj azi sa intru pe blog si sa SCRIU! :)) ma rog, inca nu am scris nimic, am zis ca mai intai dau o raita prin lista :))

referitor la ce ai zis tu, si "navigand" zi de zi printre zeeeeecile de pitzipoaaaaance xeroxata nu pot sa nu fiu de acord :))

eli spunea...

xeroxate*

Kali spunea...

Daca asta e moda,ce sa faci:>
am si eu o colega,toata iarna a venit cu noii ei skateri de la Adio:>si zilele trecute,cand afara era cald,a venit cu niste cizme lungi,cu toc[abia se tinea pe ele:>]

Dani Drozd spunea...

chestia asta se pare ca ii mai grava decat criza globala .
Asta este mentalitatea...nu ai ce face ..trebuie ca sa te mentii tu in afara acestui cerc de oameni ...sa fi CINEVA....nu CEVA. am zis asa pt ca mi greu sa ii numesc persoane .;))

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)