Mood

miercuri, 12 mai 2010

All up to you


- Ţi s-a întâmplat vreodată să-ţi doreşti ceva atât de mult, încât să te gândeşti în fiecare zi la el şi noaptea să-l visezi?
- Nu.
Ei bine, dac-ai fi răspuns da... lucrurile ar fi stat altfel. Draga mea, ori eşti proastă ori te prefaci. Şi n-o să scriu despre tine ca şi cum am fi trăit ceva minunat, când, de fapt, numai eu am trăit ceva minunat. Tu ai fost cum eşti mereu. Că e ploaie, că e soare, la propriu sau la figurat, tu o ţii pe aceeaşi traiectorie. Unu' la mână, cine-s eu să cred că tu te-ai schimbat în vreun sens, doar pentru că am ţinut la tine ca un prost? Doi la mână, roata se întoarce, azi, mâine, poimâine, şi dacă eu azi, mâine şi poimâine, încă te port în suflet, de sâmbătă te uit.
Totuşi, te aştept în bar.

2 comentarii:

Kali spunea...

"Ţi s-a întâmplat vreodată să-ţi doreşti ceva atât de mult, încât să te gândeşti în fiecare zi la el şi noaptea să-l visezi?"
DA!

Anonim spunea...

solutia ca doi oameni sa se inteleaga foarte bine e sa-si explice unul altuia ce a vrut sa zica, daca e posibil cu definitii din dictionar pentru ca uneori acelasi cuvant exprima cu totul si cu totul altceva pentru doi oameni diferiti...stiu ca strica tot romantismul dar e eficient :)

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)