Mood

duminică, 20 martie 2011

Vreme ca în inima mea


Cel mai amuzant e să urmăreşti un om care încearcă să treacă peste o dezamăgire în dragoste.
Se străduieşte să pară fericit, râde fals, zâmbeşte fals, are tot timpul prieteni pe lângă el. Iese din casă mai des decât înainte, cumpără mai multe cafele, caută bancuri mai multe şi doarme mult.
Când e la şcoală, nu ştii dacă are probleme, decât dacă cumva cineva şi-a făcut datoria să te informeze despre ce-a păţit, sărăcuţul/a. Se bagă în toate voluntariatele, proiectele şi stă peste ore ori de câte ori este nevoie.
Numai când mănâncă, atunci, parcă, îl vezi pierdut în toate gândurile, nu ştie nici el cum să le adune. La teste, molfăie gumă, se uită pe pereţi, caută telefonul, când e în faţa lui.
Şi noaptea, când nu ştie nimeni, plânge, sughite, rupe foi, izbeşte lucruri, şterge toate urmele, ca a doua zi să fie iar zâmbăreţ.

10 comentarii:

Anonim spunea...

daca este vorba despre tine,imi pare rau.Daca estevorba despre altcineva care ti-e prieten/a, transmite-i urarile mele de bine. este greu sa fii dezamagit,dar in loc sa facem tot ce ai descris tu, poate ar fi mai bine sa ne continuam viata ca si pana atunci.in incercarea de a ascunde si a arata ca nu ne doare, ne facem noi insine rau.nu spun sa strigam "hei prin asta am trecut!ascultati aici", dar cred ca sa ne ocupam timpul cu atat de multe doar ca sa uitam, nu va ajuta mult timp.mai bine acceptam faptul si trecem mai departe...e intotdeauna doar o etapa.....
si apropo, frumoasa descriere.

diana spunea...

eu cred important e sa iti dai seama tu, in sinea ta, ca o sa treaca. nu exista o reteta prin care ne revenim in situatii de genul asta, descoperi pe parcurs ce trebuie sa faci ca sa te vindeci. si lucrurile care te tin ocupata, de genul voluntariat sau proiecte noi, imi par o idee buna, fiindca te inconjoara de oameni si te ajuta sa iti dai seama ca nu esti singura. poate ca nu ajuta mult timp, dar ajuta macar pentru inceput, cand e cel mai greu sa te obisnuiesti. ai prieteni care te iubesc si tin la tine; eu sunt mai orgolioasa, dar daca as fi in locul tau, doar lor le-as spune cat si cand doare. fiindca mi se pare ca prin a-ti arata slabiciunea fata de cel care nu mai e parte din viata ta devine
un regret mai tarziu, cand totul se rezolva si privesti cu alti ochi in urma, la ce a trecut.
sunt sigura ca stii si tu cat de frumoasa e viata si ca merge inainte, orice ar fi. intotdeauna e nevoie de timp, mai mult sau mai putin, dar o sa fii bine. esti frumoasa, si-n interior si-n afara, esti talentata si te asteapta multe lucruri frumoase de-acum incolo. >:d<

Irra spunea...

multumesc, anonim!
multumesc, diana! >:D< esti draguta. sper sa vada si cel care trebuie lucrurile astea la mine :)

cosmina spunea...

e bine ce s-a zis, cu unele precizari. in primul rand, oamenii din jurul tau au un rol decisiv. spune-le ce te doare, povesteste, vorbeste, descarca-te, te ajuta mult. eu chiar cred ca e bine sa strigi "hei prin asta am trecut!ascultati aici". o sa gasesti persoane care au experiente similare, poate invata si ei lucruri de la tine, poate si tu de la ei. si iti dai seama ca lucrurile astea se intampla frecvent, li se intampla tuturor, se intampla pe banda rulanta.
fii mandra de experienta ta, pana la urma, ti s-a intamplat tie si nu altcuiva, tu i-ai facut fata, tu esti eroul. nu ai gresit cu nimic, ai facut tot ce a tinut de tine, asta sa te faca mandra de tine.
si cel mai important, nu nega, nu te preface, nu te juca de-a xena, cum imi place mie sa zic:))
ps: pe toate ne paraseste "femeia" la un moment dat
http://www.youtube.com/watch?v=0IncCp_-oC8

Irra spunea...

multumesc, cosmina>:D< nu ma prefac, insa am considerat ca deja subiectul nu mai merita atentie :)
badea vorbeste tare bine, pacat ca nu e in situatia respectiva
a da, si stiu ca nu sunt singura in situatia asta:)) ceea ce ma fac sa cred ca barbatii e niste mitocani :))

Anonim spunea...

te voi ruga ceva mult de tot...si te rog ca femeie..sa nu consideri altceva.....nu ajunge sa traiesti cu impresia ca barbatii sunt mitocani....e una din greselile fatale pe care le poate face o femeie ca sa ajunga nefericita...fiind din start dezamagita de orice barbat,categorisindu-l din prima, nu mai exista descoperire.nu toti sunt la fel...doar unii..la fel cum exista si femei blegute. e in natura firii fiecaruia.
esti o fata isteata, dornica sa-si impartaseasca iubirea...ramai asa...nu deveni o "man hater".
toate cele bune, din alt colt de lume >:D<:*

Irra spunea...

multumesc, anonima din alt colt de lume, mi-ar placea sa stiu cum te numesti :)
poate nu's toti la fel la inceput, insa cu timpul... adica nici nu mai stiu. doar Dumnezeu stie >:D<:*

Anonim spunea...

imi poti spune Esme.
si inca o data, tot ce e mai bun, iti urez. >:D< you'll find a man who will deserve you. :*>:D<

Anonim spunea...

who deserves you *
oups .

Irra spunea...

ma bucur sa te cunosc, Esme >:D< multumesc, si tie la fel, tot ce-i mai bun >:D< :*

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)