Mood

joi, 9 februarie 2012

Puzzle Loverrr

Fie că vă sărbătoriţi dragostea pe 14 sau pe 24 februarie, important e că aveţi un motiv în plus să vă răsfăţaţi partenerul/a.
După cum v-aţi obişnuit, când daţi click pe diferite site-uri, nu vă indică specific ce fel de cadouri aţi putea achiziţiona. Chiar credeţi că fiecare băiat vrea tricou cu fotbalistul preferat? Eu zic că i-ar plăcea să se simte unic şi special. Mai important e să se simtă iubit. Şi femeile sunt frumoase fără haine pe ele, nu cu o lenjerie intimă de dantelă, pe care oricum o purtăm, chiar fără ocazii speciale.
M-am lungit cu vorba. Asta e ceea ce am făcut eu de Valentine's sau de Dragobete.

1. Aveţi nevoie de foarfecă, de lipici (eu am folosit super glue pentru rezistenţă), de un marker negru, de un carton şi o foaie colorată roşie.


2. Decupaţi inimioare şi lipiţi-le de carton.3.Scrieţi o declaraţie de dragoste. (:">)


4. Tăiaţi foaia ca la un puzzle.5. Asiguraţi-vă dacă îl puteţi reface relativ repede. (mie mi-a luat 2 minute)


6. Găsiţi o cutiuţă sau ceva în care să puneţi acest puzzle.


7. Vă veţi face fericit/ă iubirea cu siguranţă.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Esti iubirea mea, esti dragostea mea si ESTI SOTIA MEA, IUBI!!! <3<3<3 TE IUBESC!!! <3

Irra spunea...

SI EU TE IUBESC ENORM, SUFLETEL!!! :*:*:* sotul meu<3

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)