Mood

duminică, 24 noiembrie 2013

Puburile din Piatra-Neamt

Am venit acasa dupa mai bine de o luna de absenta. De la departare, Piatra-Neamtul parea ca incepe sa se dezvolte incet si sigur. Ma bucuram sa vad din ce in ce mai multe check-inuri pe la diferite puburi, ca The Library Bar, Zen Lounge and Garden, Sestri si altele.
Am inceput cu The Library Bar, o idee foarte buna in sinea ei si m-am asteptat ca asta sa fie, ceva boem si de bun gust, dar fiind plin de pustani si de o muzica care-ti spargea timpanele, am plecat, sperand ca sigur gasim ceva frumos.
Am mers spre Zen... surpriza, era inchis cu lacat la poarta. Chiar nu merge nimic in Piatra?
Daca tot eram la stadion, megem la Sestri, ne-am asezat, era meci, dat tare si am stat, si am stat, si am stat, ca in basme 3 zile si 3 nopti, chelnerita trece pe langa noi... Ne-am ridicat si am plecat. Nu vrei client? Nu o sa ai client.
Am decis sa mergem la terasa ceahlau, aia de sus, de unde se vede orasul. Lumini inchise, peisaj ostil...
Ne-am gandit la Open Mind, unde fac cele mai bune cocktails ever, dar unde chelnerul, superdragut din fire, intreaba neamabil "Va incadrati pana la ora 10?"
Ce oras e asta va intreb eu pe voi?
Dar am facut cumva si am ajuns in centru. Mergem la Spavi sau cum s-o chema acum. Cum sa mergem la Spavi se inchide la 10...
Hai la Arena, dar e meci.
Intr-un final, hai la Scala Lounge and Coffee. Ne-am relaxat la un fresh, o cafea, wireless gratuit si muzica decenta.

Niciun comentariu:

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)