Mood

joi, 2 ianuarie 2014

G. O. W. Y.

Nu ma pot abtine din a zambi. Nu stiu cati dintre voi se pot bucura de senzatia de a fi cu cineva si simtind cum cresteti in acelasi timp, cum va schimbati mentalitati, cum vorbiti ca doi tovarasi de o viata...
- Ma gandesc serios ca vreau sa plec, imi spune el, dezamagit.
- Numai tu? Singurel?
- Evident ca si tu. Fac eu vreodata ceva fara tine?, sarutandu-ma.
- Stii ca tocmai asta imi placea la tine, ca nu voiai sa pleci inafara.
- Ma gandesc sa ne fac un bine la amandoi. Meritam mai mult...
E un soc sa vezi oameni pe care credeai ca ii cunosti atat de bine, ca, de fapt, in interior, sunt altfel. Si te gandesti cum de zi de zi nu ai realizat schimbarea. Iti vezi reflectia in vitrine, stii si simti ca si tu te-ai schimbat. Dar mai vezi ca, desi la inceput ti se pare ca schimbarea v-ar afecta cu ceva relatia, oricum ar fi, orice ar fi tot impreuna sunteti.
Saruturile nu s-au schimbat, dimpotriva sunt tot forma in care imi potoleste setea de cuvinte rele, sunt tot acelea in care simt caldura in suflet si fluturasi in stomac. Felul in care vorbim e la nivel spiritual, comunicam atat fizic, cat si psihic... Felul in care ma intelege, ma cunoaste, ma citeste ca pe o carte deschisa ma uimeste. Nu stiu cum de am reusit sa dau de baiatul care stie sa ma tina langa el de aproape trei ani.
- Ti-ai mai pierdut din increderea in mine. Poate iti lipseste sa ma bat cu unul, ca sa-mi mai creasca imaginea in fata ta.
- Nu e adevarat!
- Hai recunoaste ca inca iti plac baietii rai.
- Nu, razand. Esti tot ce mi-am dorit, zic eu.
- Nu stiu daca sa mai cred asta. Poate c-am fost.
- Nu, asculta: mi-am dorit un barbat. Si l-am gasit: esti destept, responsabil, ma iubesti, imi esti fidel, ma respecti, ma ajuti, ma protejezi. Pentru mine un barbat nu e neaparat violent. Desi stiu, ca daca ar fi cazul, ai face orice pentru mine.
Imi e cel mai bun prieten, cel la care pot apela la ora 4 dimineata, ma iubeste neconditionat, pentru o viata si chiar mai mult de atat. Uneori uit, uneori nu-l apreciez, dar niciodata nu ma lasa sa ma indepartez. Ne jucam de parca am fi doi copii, facem glume unul pe seama celuilalt. Ne bucuram unul de altul de parca am avea doar acele secunde.
Iubitul meu a zis o chestie foarte interesanta azi: n-am putut si nici n-am vrut sa te insel vreodata, pentru ca ai avut incredere orbeste in mine intotdeauna. Brilliant! Genius!

Un comentariu:

MIRFI spunea...

TE IUBESC ENORM!!! <3 <3 <3

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)