Mood

luni, 29 septembrie 2008

Play it loud!



Poate ca toata greata asta are un sens. Mi-e rau. Nu mi-a mai fost niciodata asa de rau. As fi vrut sa raman in calvarul numit scoala, in care daca pierzi 5 minute, ai pierdut tot sensul capitolului.
De ce se uita taximetristul asa ciudat la mine? N-a mai vazut un elev care sa ia un taxi, la ora 10 dimineata, intr-o zi de luni?
Imi imaginez cum my sunshine m-ar tine de cap in timp ce as vomita probabil numai sucul gastric ca altceva n-am ce. E cel care m-ar ajuta indiferent de treaba, ar face misto de mine si m-ar asculta, ar rade cu mine si mi-ar spune: "treci tu si peste asta".
N-am mai avut asemenea senzatie de ceva vreme.
Cand credeam ca pe lume nu mai sunt baieti, apare el, un Fat-frumos pe un cal alb care mi-a zambit si mi-a intins mana.
El e cel pe care il ciupesc si pocnesc de fiecare data cand ma contrazice. E cel care imi zice ca parul meu sta perfect cand de fapt e ciufulit si nu se aseaza la loc. El e cel care imi da chipsuri si suc si cu el ma uit la filme pe care nu le pot urmari pt ca nu au subtritare.
El e cel pe care il gadil si care imi zice ca ma prefac, ca eu de fapt ma gadil cand nu e asa. El e cel care uraste toate lucrurile pe care le iubesc inafara de natura, fotografie si snow patrol.
El e cel care si-a schimbat parerea despre mine in mai putin de o saptamana.
I'm his MASTERPLAN, he's ALL I NEED, he thinks I'm so NAIVE, he sang to me SEASIDE and we spend time CHASING CARS.
Mi-am amintit ca mi-e rau. Am bagat degetul pe gat, groanica senzatie.

5 comentarii:

Anonim spunea...

pff:|..ce nasol..am avut si eu senzatia asta o perioada:|..

eli spunea...

irraareblog.irrascriebineeeeeee.
e foarte tare chestia asta:)
>:D<

diana spunea...

mda, chestia e ca toata lumea trece prin chestia asta mai devreme sau mai tarziu. asta e partea proasta. dar hai sa fim seriosi, cate relatii rezista? la varsta asta, toate chestiile sunt mai mult ceva gen "let's play a game"...si jocul se termina, mai devreme sau mai tarziu.
da, stiu ca sunt al naibii de optimista in privinta asta, dar nu stiu daca are sens sa te implici prea mult. sau poate ca eu am facut-o si acum imi pare prea rau ca sa-i mai dau o incercare.

cheers>:d<, diana

Irra spunea...

diana, am scris asta cand eram fericita:))
pt k in loc de lover am un best friend care ma saruta si ma ia in brate si pot sa fiu cat de stupida ca el tot perfecta ma vede:))

georgiana:) spunea...

mie-mi place atat de mult felul in care scrii, felul in care te exprimi, felul in care in tot ceea ce te implici iti iese bine. :*

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)