Mood

duminică, 12 octombrie 2008

For Henry


Draga Henry,

Azi am rupt pozele cu tine, ti-am ascuns floarea superficiala intr-un fund de cutie si , guess what, nici macar nu le-am pupat sau imbratisat cum obisnuiam sa fac. Azi ti-am dus periuta la gunoi cu tot cu bateria din ea. Azi ti-am taiat cartela sim a telefonului si acum iti folosesc telefonul la high scoruri de snake 2.
Si ca sa vezi, nu am uitat ca mi-ai luat pana de chitara, te rog sa mi-o aduci inapoi. Stii tricoul ala al tau in dungi? Inca imi place si il port. Ti-am aruncat sticla de parfum in W.C. si acum miroase asa bine...
Nu ma afecteaza cu nimic tot ce-mi spui in mesaje, tu nu ai unde sa stai, tu nu gatesti, TU ai nevoie de mine. Nu esti de neinlocuit.
Apropo, ti-am concediat secretara si l-am convins pe dragul meu prieten si sef sa te concedieze si pe tine. Ups! Acum nu mai ai nici loc de munca. Ups!
Nu-ti port pica pentru ca esti un ratat. Vorba ta: ce-as fi eu fara tine, Elisabeth? Uite, draga, ce esti fara mine.

Sa ai o viata frumoasa,
Elisabeth

5 comentarii:

Anonim spunea...

=)))))
sa ai o viata frumoasa henry:))

eli spunea...

:)) :)) vai doamne=)) esti rea:))

superb scrisa:D si ca sa vezi, ai folosit si numele meu englezificat:)) si ti-l imaginezi pe el citind asta si facand ochii din ce in ce mai mari si eventual izbucnind in plans:))) doamne, ce mi-a placut de tipa:))

eli spunea...

imi.urasc.numele:)) de muuult timp, cam de cand incepi sa realizezi cum te cheama si sa iti doresti sa te fi chemat ana:)) si da, stiu. e un nume nu tocmai comun ceea ce il poate face frumos. dar e genul de lucru pe care te fixezi ca nu iti place si nu ai ce sa faci:))

>:D<

Oana spunea...

Haha , da :)) imi place atitudinea tipei ^^

georgiana:) spunea...

iooi asta chiar ca e o tipa care l-ar face pe hanry sa planga:)) >:D<
BA nu! Asta-i povestioara mea preferata(:

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)