Mood

duminică, 5 aprilie 2009

Joking, right?

I miss you.
Da si nu-mi pare rau.
A fost ziua ta. Si zambesc cand imi amintesc ca erai totul pentru mine anul trecut. Erai, desigur, nu mai esti, sau... esti? Anul asta...anul asta probabil ai dat de baut, nimic special, probabil ea...da ea... era acolo langa tine. E ea in locul meu. Ce urat suna: e ea e in locul meu.

5 comentarii:

georgiana:) spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Irra spunea...

cine?

Irra spunea...

giogio, e fictiune..:)
tot ce e pe blogul asta e fictiune:)
si nu e vorba de cine crezi tu:))

georgiana:) spunea...

oo bad da:P

madda spunea...

pai...am fost cu un tip un an jumate.am fost foarte buni prieteni inainte.la incep lui dec ne'am certat si eu am luat'o de la capat.la fel si el.am facut rev cu ionut,baiatul cu care eram de la incep lunii.in timpu'asta m'am atasat de ionut.apoi,andrei a inceput din nou sa ma caute.eram constienta ca tin la ionut,dar am zis ca trec mai usor peste o relatie de o luna decat peste o relatie de un an jumate.si ne'am impacat.a fost totu' bine.apoi m'a indepartat...a spus el cv care m'a deranjat f tare.si aici a aparut ionut.si odata cu el,dependenta mea.eram foarte suparata pe andrei din cauza unor lucruri si credeam ca nu mai simt nimic pt el.pana mi s'a facut dor de prietenia noastra.si i'am dat un beep.el mi'a spus sa ies si am iesit.cand a plecat m'a sarutat si mi'a dat viata de tot peste cap.
aman2 au prietena.ionut s'a atasat de ea si nu ar renunta pt mine.andrei mi'a sp ca pt el ocup primul loc in continuare si ca sunt singura fata care l'ar face sa renunte la ea.doar ca are nevoie de o garantie,pt ca ii e frica sa fac eu iar ceva[cand ne'am desp noi,eo iesisem cu ionut.nu s'a intamplat nmc intre noi,doar am vb,dar andrei nu m'a crezut].
acum problema e ca mie imi e greu sa ii indeplinesc conditia:-s...


dark_lady4all_mad .daca vrei da'mi add:)/>;d<

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)