Mood

marți, 23 iunie 2009

caracterizare pitzipoace si cocalari

astazi voi relata ce am observat in ultima vreme. in primul rand, exista mai multe feluri de pitzipoance si in al doilea rand, exista mai multe feluri de cocalari.

1. pitzipoance fashion - " o sa-mi iau ceasul ala prea tare de la Gucci/ D&G/ Calvin Klein/Christian Lacroix/ Versace etc de 15000 de euro ", "eu nu intru in magazine de astea ieftine, numai in cele de firma", "uite la aia cum e imbracata, Doamne, nu se uita in oglinda?"
2. pitzipoance tarance - fete nevinovate care traiesc intr-o lume cruda, ce nu va plac pozele cu blugii ieftini si chiloteii la vedere de pe soba de teracota?
3. pitzipoance hi5/mess - "ke faki, tuuuuh?", " puooooop duoooolshe", "besk la uh", poze gen webcam si cu descrierea " ma gandeam la uh"
4. pitzipoance printzese - "cn are noua mel a lu salam/guta etc sami dea un bazz"

urmeaza cocalarii:

1. cocalari "fashion" - tricou cu giggolo italiano, ochelari de 7 lei si ciocate =))
2. cocalari jmecheri - in mare parte sunt pustani cu poze gen peace, ya, ma man care zic ca asculta hip-hop si sunt morti dupa Tupac
3. cocalari tarani - bronzati dupa forma maioului alb lipit ce corp sa li se vada musculatura geniala pe care o au, poza pe soba, poze pe camp, poze in tractor etc ; mama, ce specimene!
4. cocalari mess/ hi5 - "ubitika", "skumpika", "frumu", "mumoaso", "printzesa loo cuiva" si se mai poate adauga de la pitzipoance + poze pe masina lu' vecinu'

poate asa va mai lamuriti si voi care-i treaba cu specimenele

9 comentarii:

Zad spunea...

ai surprins foarte bine... esti rea cu noi :P

Kali spunea...

ce le mai ai cu descrierile:))

Neamtu' spunea...

Mie nu mi-e clar de ce se straduie sa scrie atat de dibios, cand - de fapt - e MULT mai greu? sau faza cu litera mare, litera mica... nU pRIcEp :))

Irra spunea...

@ neamtu' : nu inteleg ce vrei sa spui :))

Alias spunea...

nU ay nICiuN cOcaLAr caRe sA scRIe aSa?

pff, cred ca mi-a luat 20 de secunde sa tastez fraza aia, apropo, prima oara citisem "diblos" in loc de "dubios" cred

Irra spunea...

@ alias: oo ba da, il intalnesc zilnic si de asta am decis sa scriu despre ei :)

eli spunea...

chestia aia cu marea e scrisa cu dubla personalitate. nici eu nu stiu ce am vrut sa spun exact. eu iubesc marea dar nu pentru chestiile pentru care o iubesc toate proastele (gen bronzat, cluburi, betii, party-uri si asa mai departe).

Anonim spunea...

Chiar dacă ai scris textul într-un mod amuzant, e de plâns ce se petrece in lumea asta. de la pitzi la cocalari la travestiţi...iar lista cu rataţi poate continua.

Filme porno spunea...

hello.. daca te intereseaza cumva un linkexchange te astept cu mare placere pe http://www.noi2goi.com/linkex sa-ti adaugi URL-ul la linkexchange automat. Vei aparea instant la mine pe site pe toate paginile

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)