Mood

vineri, 11 septembrie 2009

Punct critic


Mi-e din ce in ce mai greu sa ma prefac.
Mastile sunt peste tot. Numai ca n-am fost eu obisnuita cu ele. Si fara masti am fi niste suparati, ofticati, nervosi. Asa... mastile ne fac sa zambim, sa radem, sa ne relaxam.
Am vazut azi un video cu cineva drag mie (desi accept ca mi-e drag mai greu) si ii priveam admirativ fiecare miscare. Si viata mea fara acea persoana e destul de plictisitoare. Nu stiu daca e mai bine sa fii singur(a). Nu stiu daca mai cred asta. Viata oricum e mai frumoasa in doi si ciocolata e mai buna atunci cand o imparti cu cineva. E mai frumos cand zici cuiva ca iti place o melodie, decat s-o asculti singur.
Si desi, pana acum mi-era atat de usor sa fiu solitara, acum sper ca J. sa vina acasa fiindca o viata fara prieteni si fara o persoana iubita e grea.
Acum ca si familia mea a plecat si probabil n-o s-o mai vad intregita pana la urmatoarea nunta sau urmatoarea vara, ma simt si mai rau. Un copil... cat ar fi el de mic sau mare iti lumineaza casa. Elena e ca aerul de munte, pura, curata, sincera. Incep sa cred ca numai in copii poti avea incredere deplina. O sa-mi fie dor de ea. Si daca continua sa vina la mine din an in Pasti mi-e frica ca o sa creasca si o sa ne indepartam.
Poate daca ar exista oprirea timpului, lumea ar saraci numai cumparand asta.

5 comentarii:

Anonim spunea...

E aşa cum spui..hapsână cum sunt, mă ascund de aştia ai mei să le dau o bucăţică de ciocolată..şi, după ce încui lacăte, peste lacăte, uşi fixate-n cuie şi ferestre apărate de obloane reci din lemn şi mă văd într-un final în pat, sub plapuma caldă cu ditamai ciocolata..îmi vine să o iau de la capăt..asta doar ca să vrea cineva ciocolată de la mine.Şi îi privesc cum refuză cu neruşinare.Şi bineînţeles că tot ei sunt vinovaţi de faza asta..

hajari/copilu spunea...

aceiasi problema cu timpul o are toata lumea!
viata e viteza!

JuuBbs spunea...

o sa vin acasa, robotica mea. te iubesc!

LiviuS spunea...

cand vezi familia si apropiatii din jurul tau fericiti, atunci si tu esti la fel, ei fac viata noastra o frumusete...frumos text aici :)

Irra spunea...

multumesc, multumesc din suflet :)

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)