Mood

sâmbătă, 21 iunie 2014

Insatiable

Ți-am mai spus vreodată cât de mult te iubesc? 
Ești cel mai prețios cadou din viața mea și am să fac tot ce-mi stă în putință să nu pierdem ce avem. Și apreciez întotdeauna câtă încredere ai în mine și îți mulțumesc pentru asta! Să știi că nu m-ar înțelege nimeni, așa cum mă înțelegi tu. 
Deși simt că distanța asta o să ne facă rău, în fiecare seară, apreciez chestiile, pe care le iubesc la tine și mai mult. Nu-mi închipui cum am rezistat unul fară altul un an, dar devenim foarte buni în a învăța cum să ne iubim unul pe celălalt, chiar și când suntem departe unul de celălalt. E foarte important să știi cum să iubești... așa cum cel de lângă tine așteaptă. 
Cum reușești să îmi încălzești sufletul, când vreau să fiu rece? Cum mă faci să râd din suflet, când cu cei de lângă mine nu reușesc? Cum îmi gâdili sufletul ca o catifelare, cu o atingere? 
Lângă tine trăiesc. Așa cum am citit ieri, într-o declarație de dragoste a lui Liviu Rebreanu, nu vreau o dragoste în care să fiu banală, nu că am fost vreodată. Vreau o dragoste autentică, în care să simt că trăiesc.
Atât să nu uiți că te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu.

2 comentarii:

MIRFI spunea...

Making every day count since 25.03.2011! <3

Irra spunea...

<3

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)