Mood

marți, 23 decembrie 2008

Rehab


Deci, am fost la piata. La piata e un tip dragut, acelasi tip dragut din vara, care se uita la mine si probabil e manelist, dar macar nu e cocalar. Si e al naibii de dragut... (Jody stie:D)
Mda, pe tot parcursul drumului am ascultat "rehab" reamintindu-mi de unele faze. As vrea macar de Craciun sa nu mai dea lumea peste mine pe strada... Revenind, prea multe caciuli de blana, brazi taiati necrutator, vanzatori ambulanti... Chhh!
Iau ce trebuia sa iau si dup-aia ma duc pe drumul care duce spre matus'mea. Pe drumul ala am atatea amintiri cu el, acelasi el, care m-a facut sa zambesc hardcoros si care acum ma depreseaza. Probabil as fi vrut sa am "lasa-ma" pe mp3 sau "the man who can't be moved" sau "collide", dar am ajuns iar de la "stepping stone" la "rehab" si iar imi vine sa urlu, dar , totodata, vreau sa-mi amintesc momentele care au fost fericite si pe alea mi le amintesc. A fost prea fain, ua!
Am stat la matus'mea un pic, dupa care m-am intors spre casa cu gluga in cap ascultand "rehab" ,bineinteles, si incurcandu-ma in firele de la casti... In fata blocului e frumos, e doar frumos cum mi-l amintesc cum statea cu o mana in buzunar si cu cealalta cauta o melodie pe iPod. Cand ma vedea zambea si ma lua in brate apoi ma lua de mana si mergeam la scoala. Ma intreba ce fac/ce am depinde de situatie si lui ii spuneam orice indiferent de ce simteam.
Cum sa-mi fi dat seama ca o sa se termine urat?
"You were like my lover and my best friend all wrapped into one with a ribbon on it"

4 comentarii:

eli spunea...

"cum statea cu o mana in buzunar si cu cealalta cauta o melodie pe iPod"


un singur baiat mi se pare extraordinar de frumoas cand face asta...eventual mai si are urma aia de zambet in coltul gurii...vai doamne :d

Irra spunea...

poate e acelasi;))
zi-mi un nume:))

andra. spunea...

da..
stiu cum e.
si eu eram obsedata de rehab acum cateva luni. era pe repeat, atat pe pc cat si in mintea mea.
stii? daca stai sa te gandesti.. toate se incheie urat.. :-j
Aproape..
Btw, imi place. xd

georgiana:) spunea...

doamne, e geniala!

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)