Mood

vineri, 26 februarie 2010

Amalgam de sentimente


-Ba, ca sa-ti traiesti viata ai nevoie de chef.
Vreau sa-mi traiesc viata, dar am ajuns la concluzia dureroasa ca n-am chef destul ca s-o traiesc.
Am mai ajuns la o concluzie: va folosesc sublim ca sa am ce scrie pe blog. Fiindca oamenii imi dau idei. Voi, baietii, imi dati idei. De cele mai multe ori ma prefac ca sa va observ reactiile. V-ar veni si voua sa scrieti daca ati trai ca mine... obsedant de nefericita. Traiesc alte vieti, nu pe a mea, caci e atat de jalnica si de neinteresanta. Si sunt franca 100%, n-am noroc, nici bani, nici iubire. N-am nimic si sunt altii care au totul. E ca si cum as fi intr-un roman de Rebreanu, in care viata e atat de necenzurata incat iti vine sa plangi.
As vrea sa plec, ca in filmele americane. Numai ca regizorul stie cum de each and every one of the characters au unde sa se duca. Pleaca, fug de probleme ca de dracu', ca sa-si astepte dragostea sa vina pe nepusa masa. Si vine si traiesc fericiti, de parca iubirea inseamna numai lapte si miere. Ei bine, daca eu am intoleranta la lactoza? Iar mierea e buna numai in ceai.
In Ghost Whisperer, tipul e prea perfect. E sotul ideal... Ce se intampla cu el? Moare, lua-r-ar naiba! In P.S. I love you, Gerard Butler irlandez, mai sexy decat insusi maretul Johnny Depp, moare... Sec.

6 comentarii:

andra. spunea...

si eu asa as vrea uneori sa traiesc ca in filmele alea..
o zi, acolo.
ma rog. concluzia e ca scrii formidabil.:D asa imi place sa citesc ce scrii, si chiar daca nu las comm mereu, citesc cam toate articolele tale noi. :x
ahhh 8->.. keep working.
hugssssssssssss

Irra spunea...

mersi mersi^^
>:D<

hajari/copilu spunea...

genial filmul!
dar te ataca pe parte emotionala...
suntem prea sensibile pentru lumea asta:D

Zad spunea...

ii fain filmu'? meriat vazut?

alex. spunea...

tu nu ai observat ca in filmele americane in care personajele alea nefericite se trezesc intr-o dimineata ca mostenesc o avere uriasa si ca au tot ce si-au dorit in viata, realizeaza peste cateva zile ca au cancer sau in orice caz ca vor muri curand? :)) ideea e ca niciodata nu vom fi multumiti cu ceea ce avem si asta pentru ca stim ca putem mai mult si mai bine. dar chiar imi place de tine si imi place cum scrii!

Irra spunea...

multumesc:D

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)