Mood

luni, 1 februarie 2010

Cum sa scapi de temeri?


1. Constientizeaza
Da, am o problema. Mi-e frica de... Si nu fi sfios, fiecare are temerile lui. Nu esti singurul.
2. Search
Da search pe google despre frica ta(claustrofobie, arahnofobie, hidrofobie, homofobie s.a.m.d.) . O sa gasesti o gramada de chestii teoretice, dar banuiesc ca in 4212497356460 de site-uri o sa gasesti si solutiile. (poate la alea serioase nu chiar, dar nu-i bai)
3. Theory
Bazeaza-te pe teorie ca sa poti pune in practica. (parca as fi profa mea de... ceva)
4. Exemplu personal
Pasul asta nu exista, dar l-am fabricat pe parcurs. Pentru ca imi place de voi o sa va dau exemple din viata mea personala. Am avut doua temeri mari si late:
1. de intuneric (patetic!) : mi-am zis ca daca nu infrunt intunericul sunt patetica. Plus ca pe intuneric nu se intampla numai lucruri macabre ci si lucruri placute ;)
2. de injectii (sau de ace) : eram bolnava, dar bolnava, gripata, gripata, dar gripata rau. Doctorita imi da injectii de fiecare data fiindca are cine sa mi le faca. Cu pastile nu mi-ar fi trecut nici intr-o mie de ani. Asa ca am realizat ca sunt pentru si in folosul meu. M-am gandit ca ma simt asa bine cand nu sunt bolnava, incat injectiile nu ma mai sperie.

TIP: VA TREBUIE VOINTA MULTA!

5 comentarii:

Zad spunea...

1. mi-e frica de fete
2. cica fetele sunt sexul frumos :D
3. teoria zice ca fetele place la baieti muuuult :))
4. exemplul tau personal m-a convins ca daca e intuneric tot in bratele unei fete e mai bine si daca sunt bolnav...aici nu pot sa spun acelasi lucru :))

"orice asemanare cu persoane cunoscute e pur intamplatoare" :D

hajari/copilu spunea...

mie inca mi-e frica de intuneric...si de....nu!cam atat:)

Mlle J. spunea...

Si mie inca imi mai este frica de intuneric, de'asta dorm cu mama. Si de inaltime. Si de apa. Si de insecte. Si de tine cand esti nervoasa. :)

Ioana. spunea...

Mie mi-e frica de masini, de zgomotul infernal al avioanelor, de fulgerele prea aproape, de intuneric, de razboaie, de inundatii si de fluturi:D(prefer sa-i admir din departare:)))
Si cred ca mai am temeri, dar acum creierul meu le blocheaza:))
Foarte buna postare!

Anonim spunea...

ma poate ajuta si pe mine cinea sa scap de temerea mea de a juca un joc gen dead space!am urmat toate sfaturile dar pu si simppl nu pot!

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)