Mood

joi, 27 noiembrie 2008

Nightmare

Si cum iarna a venit, si cum nici macar nu ninge dar e frig m-am hotarat sa-mi petrec dupa-amiaza in casa. Dupa un ceai fierbinte de menta si o carte de mircea cartarescu a inceput sa-mi fie somn.
Am pus capul pe perna si am inceput sa ma gandesc... Nu la ceva in special, ci doar la lucrurile intamplate in viata mea. Am adormit.
Cand m-am trezit eram infricosata. Am visat ca sora mea era cu un anturaj nu prea bun intr-un local gen tonique sau beci bar. Si aflasem ca acolo fusese o explozie sau un incendiu, nu stiu exact, in care murisera 40 de oameni.
Am intrat inauntru cautand-o disperata si l-am intalnit pe un fost coleg care imi zicea ca sa am grija ce fac, ca nu-i bine ca sunt acolo. Avea o lumanare in mana si se uita spre fereastra. Se vedeau urmarile incendiului/ exploziei. L-am intrebat:
- Ce astepti? De ce mai stai aici? Mai e cineva?
Si vedeam cum prin el treceau raze de soare, atunci mi-am dat seama ca trebuia sa plec. M-am impiedicat de o cizma care apartinea surorii mele si m-a apucat plansul. Inghiteam in sec si incercam sa o caut pe undeva...
Ajunsa pe un coridor am intalnit-o pe sora mea care nu ma baga in seama zicand ca trebuie sa plece. Incercand s-o iau in brate, m-am trezit fericita ca inca traieste si e bine.

4 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

cica a nins azi in bucuresti, undeva prin nordul orasului. ce frumos o fi fost...

eli spunea...

vai doamne. iti da sentimentul ala de neliniste. brrr. infricosator de frumoasa:)))

nici nu stiam ca ai o sora.>:D<

Irra spunea...

she's not my actual sister;;)
georgiana zicea: eu fac in pat la noapte:))
>:D<

georgiana:) spunea...

iruu:*:* da, da:D cand mi-ai povestit
eram cu sufletu' la gura:D
ce nu te inspira pe u, irule:*? love u iru:*:*

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)