Mood

joi, 21 mai 2009

Subiectiv

Am trecut pe langa trei banci azi: una, cea in care m-am indragostit de Mircea, cealalta in care am stat la prima intalnire (un dezastru de altfel) si ultima era banca pe care finalizasem despartirea.
Ce-am simtit? Nimic. Poate putin dor. Poate putina indignare.
Am realizat ca n-avem nevoie de multe ca o indragosteala sa se infiripeze. Sunt banci, vitrine, terase, locuri de dat intalnire peste tot, de fapt, sunt locuri de care imi amintesc mereu cate ceva.
Si cumva reusesc sa-mi amintesc cu placere si incerc sa nu mai uit caci am regretat ca am uitat unele chestii dragute, dar care mai tarziu au durut.
Mi-e frica sa n-ajung imuna la indragosteala si cand o sa fie timpul,o sa pierd persoana (sufletul pereche, in care nu mai cred) doar pentru ca eu am trecut prin prea multe ca sa realizez care-i adevarul si care-i falsul, care-i cel mincinos si care-i cel sincer.
De ce folosesc termenul indragosteala? Sunt de opinie ca de iubire inca nu se poate vorbi la varsta mea, ,adica ma rog, exista prima iubire pe care am experimentat-o, dar in rest sunt doar indragosteli si chestii hormonale.
Am mai realizat azi ca am ajuns sa iubesc ideea de a fi cu cineva, nu persoana in sine. Si cand s-a ajuns la chestia asta e grav si asa se termina tot.
Cam tristut.

4 comentarii:

Zad spunea...

cand am vazut "banca" am crezut ca te referi la banci de valori :P

la varsat ta eu imi dadeam intalniri cu fetele la o toaleta publica, care, de altfel, era favorita "cuplurilor: de adolescenti. Acum cand trec pe langa ea simt doar mirosul dubios :D... ceva de genu' simti si tu? :P

cred ca vrei sa ma faci sa cred ca exista si fete care recunosc ca iubirile adolescentine sunt doar hormoni... nu e tocmai adevarat, dar trebuie sa privesti persoana de care te indragostesti la "rece", cu ochi straini, si doar apoi sa treci la actiune! :D

Anonim spunea...

genial...e aceeasi chestie cu care ma confrunt si eu...si cred ca toaten fetele ca noi, care gandesc in amanunt si isi pun mii de intrebari in ce priveste viata...
bvo iru>:D<>:F<:*

eli spunea...

sper ca esti ok >:d<

Irra spunea...

I sure am >:D<

About me

Fotografia mea
"Ma agat acum ca de cel din urma pai de gandul ca poate e posibil sa ma vindec prin scris." (Cartarescu)